Audioknižní verze knih z edice „Má to háček“ postupně vycházejí

nejlepší audioknihy pro děti

Mám skvělou zprávu – oblíbená knižní řada „Má to háček“ , která se zaměřuje na citlivá a náročná témata pro děti, se nově rozrůstá do audioknižní podoby. Prvním příběhem, který byl namluven a vydán jako audiokniha, jsou Pravidla skutečných ninjů. Tento příběh se věnuje Ivošovi, který se potýká s vlastními výbuchy hněvu a agresivitou, a učí se, jak zvládat své emoce a najít si cestu k ostatním. Díky své autenticitě a hloubce si kniha rychle získala pozornost nejen čtenářů, ale nyní i posluchačů.

Vydáním Pravidel skutečných ninjů jako audioknihy položila edice „Má to háček“ základní kámen pro další příběhy, které budou následovat. Brzy si snad budou moci posluchači užít i další příběhy z této série, které se věnují tématům, jako je život s ADHD, autismus nebo nešikovnost. Každý příběh nabízí nejen dramatické momenty, ale také inspirativní příklady, jak překonávat různé problémy a těžkosti a zvládnout je.

https://www.audiolibrix.com/cs/Directory/Book/14242/Audiokniha-Pravidla-skutecnych-ninju-Petra-Starkova

Přehrát začátek zdarma

Proč si poslechnout audioknihy z řady „Má to háček“?

  • Empatické příběhy pro děti: Knihy ze série „Má to háček“ přinášejí citlivé zpracování důležitých životních témat, jako jsou handicap, ADHD, přátelství, rodinné problémy, sebevědomí a přijímání vlastní odlišnosti. Audioknihy jsou ideální pro společné chvíle rodičů s dětmi.
  • Pohodlné poslouchání kdekoliv: Audioknižní formát umožňuje dětem i rodičům vychutnat si příběhy doma, při cestování nebo třeba před spaním.
  • Oživení příběhů a jednodušší vnímání: Díky zpracování narátorem Vojtou Hamerským získávají příběhy další dimenzi, která posluchače vtáhne  do děje.
  • Vzdělávací hodnota: Tyto knihy jsou nejen zábavné, ale i vzdělávací. Řada „Má to háček“ pomáhá dětem i rodičům lépe se vyrovnat s různými životními situacemi. Každý příběh je doplněn informacemi a doporučeními, které mohou pomoci například s pochopením diagnóz jako je autismus či hyperaktivita.
  • Poslech kdekoliv a kdykoliv: Audioknihy si lze poslechnout doma, na cestách nebo před spaním. Platformy jako ctimi.cz a audiolibrix.cz nabízejí možnost snadného stažení přímo do vašeho zařízení. Poslech je tak možný i offline, bez potřeby internetového připojení.

Kde audioknihy zakoupit?

Audioknižní verze této řady jsou dostupné na známých platformách jako ctimi.czaudiolibrix.cz. Obě tyto platformy nabízí jednoduchý nákup audioknih  přívětivé uživatelské prostředí. Obě platformy nabízejí možnost stažení i streamování přímo do vašeho zařízení, takže audioknihy můžete dětem pustit i z nobilu nebo z tabletu.